PortalHomeFAQRegisterLog in
FrenzyFM
MINTA LAGU

Top posters
aiE-man
 
m!!s.bluRrr!!
 
ina eypoh92
 
Darkz_Emo
 
fatenbudaklolipop
 
harukichi_hayashida94
 
NaD
 
♥MiSZ iQQaH♥
 
FiSaU
 
DaKMuO
 
Who is online?
In total there are 4 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 4 Guests

None

Most users ever online was 31 on Mon Dec 15, 2008 10:03 pm

Share | 
 

 Menanti Masa Untuk Israel Rebah Ke Bumi... Kita Boikot Israel!!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
ina eypoh92
Brutal
Brutal


Female Number of posts : 837
Age : 23
Location : kg sri kinta,eypoh,pay rock,malaysia,bumi...
Hobby : mamam,surf net,bce buku n so on..
MySpace / Friendster : ms-normie_azwarina@yahoo.com....fs-normiemuslim@yahoo.com
Registration date : 13/12/2008

PostSubject: Menanti Masa Untuk Israel Rebah Ke Bumi... Kita Boikot Israel!!!   Fri Jan 09, 2009 4:37 pm

sekurang2 nya 30 missile telah di tembak ke arah gaza menyebabkan lebih 155 orang telah syahid dan 200 orang cedera akibat serangan terbaru yang dilancarkan ke kawasan hospital oleh israel laknatullah!! -mangsa terdiri dari semua peringkat umur-bayangkn jika kte ditempat mereka.. sungguh benar sekali hadis nabi tersebut..kita hanya buih.. sama2 lah kita mengutuk serangan ini dengan menyebarkan berita ini.. semoga buih ini akan menjadi tsunami yang akan meranapkan israel!!!! terpulang kepada kamu untuk memilih sama ada menjadi buih atau tsunami...
Back to top Go down
farsha_18
DaK Kecik
DaK Kecik


Female Number of posts : 43
Age : 24
Location : Norwich City
Hobby : Chat
MySpace / Friendster : farsha08@hotmail.com
Registration date : 01/01/2009

PostSubject: ak anti bush..   Sat Jan 10, 2009 4:13 pm

ina eypoh92 wrote:
sekurang2 nya 30 missile telah di tembak ke arah gaza menyebabkan lebih 155 orang telah syahid dan 200 orang cedera akibat serangan terbaru yang dilancarkan ke kawasan hospital oleh israel laknatullah!! -mangsa terdiri dari semua peringkat umur-bayangkn jika kte ditempat mereka.. sungguh benar sekali hadis nabi tersebut..kita hanya buih.. sama2 lah kita mengutuk serangan ini dengan menyebarkan berita ini.. semoga buih ini akan menjadi tsunami yang akan meranapkan israel!!!! terpulang kepada kamu untuk memilih sama ada menjadi buih atau tsunami...


knape r bush ni kjam sgt
n then obama leh diam diri je sal ni
knon x leh ade 2 sore dri us
ape benda
org kte obama de kne mengene ngan org islam
klu btol
saat ni la org islam btol2 perlukan bantuan
org israel mmg x berhati perut
hamas pun sme je
melibatkn org lain yg x de slh ape2
trok..
Back to top Go down
ina eypoh92
Brutal
Brutal


Female Number of posts : 837
Age : 23
Location : kg sri kinta,eypoh,pay rock,malaysia,bumi...
Hobby : mamam,surf net,bce buku n so on..
MySpace / Friendster : ms-normie_azwarina@yahoo.com....fs-normiemuslim@yahoo.com
Registration date : 13/12/2008

PostSubject: Re: Menanti Masa Untuk Israel Rebah Ke Bumi... Kita Boikot Israel!!!   Mon Jan 12, 2009 11:11 pm

farsha_18 wrote:
ina eypoh92 wrote:
sekurang2 nya 30 missile telah di tembak ke arah gaza menyebabkan lebih 155 orang telah syahid dan 200 orang cedera akibat serangan terbaru yang dilancarkan ke kawasan hospital oleh israel laknatullah!! -mangsa terdiri dari semua peringkat umur-bayangkn jika kte ditempat mereka.. sungguh benar sekali hadis nabi tersebut..kita hanya buih.. sama2 lah kita mengutuk serangan ini dengan menyebarkan berita ini.. semoga buih ini akan menjadi tsunami yang akan meranapkan israel!!!! terpulang kepada kamu untuk memilih sama ada menjadi buih atau tsunami...


knape r bush ni kjam sgt
n then obama leh diam diri je sal ni
knon x leh ade 2 sore dri us
ape benda
org kte obama de kne mengene ngan org islam
klu btol
saat ni la org islam btol2 perlukan bantuan
org israel mmg x berhati perut
hamas pun sme je
melibatkn org lain yg x de slh ape2
trok..

ney mkner nyew dah nak kiamat..
dlm al-quran adew mnyebut lau sumew negara b'perang akan hampir sgt2 r nk kiamat nyew..
mm..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Menanti Masa Untuk Israel Rebah Ke Bumi... Kita Boikot Israel!!!   Sat Jan 24, 2009 11:32 am

citer la lagi nk dgr gak..tp x tw nk komen per
Back to top Go down
harukichi_hayashida94
Brutal
Brutal


Female Number of posts : 620
Age : 22
Location : bawah langit/patin city
Hobby : carik gado,cuci mate,makan milo..
MySpace / Friendster : www.myspace.com/quaint_daffodil
Registration date : 13/12/2008

PostSubject: Re: Menanti Masa Untuk Israel Rebah Ke Bumi... Kita Boikot Israel!!!   Sun Feb 15, 2009 4:37 pm

ina eypoh92 wrote:
sekurang2 nya 30 missile telah di tembak ke arah gaza menyebabkan lebih 155 orang telah syahid dan 200 orang cedera akibat serangan terbaru yang dilancarkan ke kawasan hospital oleh israel laknatullah!! -mangsa terdiri dari semua peringkat umur-bayangkn jika kte ditempat mereka.. sungguh benar sekali hadis nabi tersebut..kita hanya buih.. sama2 lah kita mengutuk serangan ini dengan menyebarkan berita ini.. semoga buih ini akan menjadi tsunami yang akan meranapkan israel!!!! terpulang kepada kamu untuk memilih sama ada menjadi buih atau tsunami...


kite hanye buih????
explain cket...ngeee~~
Back to top Go down
DaKMuO
Otai-Senior
Otai-Senior


Male Number of posts : 396
Age : 29
Location : Johore
Hobby : .: YM :.
MySpace / Friendster : Www.MintaLagu.Tk
Registration date : 09/12/2008

PostSubject: Re: Menanti Masa Untuk Israel Rebah Ke Bumi... Kita Boikot Israel!!!   Sun Mar 22, 2009 3:58 am

harukichi_hayashida94 wrote:
ina eypoh92 wrote:
sekurang2 nya 30 missile telah di tembak ke arah gaza menyebabkan lebih 155 orang telah syahid dan 200 orang cedera akibat serangan terbaru yang dilancarkan ke kawasan hospital oleh israel laknatullah!! -mangsa terdiri dari semua peringkat umur-bayangkn jika kte ditempat mereka.. sungguh benar sekali hadis nabi tersebut..kita hanya buih.. sama2 lah kita mengutuk serangan ini dengan menyebarkan berita ini.. semoga buih ini akan menjadi tsunami yang akan meranapkan israel!!!! terpulang kepada kamu untuk memilih sama ada menjadi buih atau tsunami...


kite hanye buih????
explain cket...ngeee~~

xyah la ko layan si dak normie ni.. buang tebiat je minah tu..
pe sndiri yg dia bagi tu pon.. bkn dia tau pon..
dia main COPY PASTE je..
Back to top Go down
http://Www.MintaLagu.Tk
Darkz_Emo
Brutal
Brutal


Male Number of posts : 738
Age : 21
Location : sabah
Hobby : surf internet
MySpace / Friendster : www.myspace.com/safiqyunus
Registration date : 13/12/2008

PostSubject: Re: Menanti Masa Untuk Israel Rebah Ke Bumi... Kita Boikot Israel!!!   Sun Mar 22, 2009 8:55 pm

owh yea
Back to top Go down
http://www.download-official.tk
Sponsored content




PostSubject: Re: Menanti Masa Untuk Israel Rebah Ke Bumi... Kita Boikot Israel!!!   Today at 1:44 pm

Back to top Go down
 
Menanti Masa Untuk Israel Rebah Ke Bumi... Kita Boikot Israel!!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
FrenzyFM Forum (Original: Dak-YM) :: Diskusi Hangat :: Islamic-
Jump to: