PortalHomeFAQRegisterLog in
FrenzyFM
MINTA LAGU

Top posters
aiE-man
 
m!!s.bluRrr!!
 
ina eypoh92
 
Darkz_Emo
 
fatenbudaklolipop
 
harukichi_hayashida94
 
NaD
 
♥MiSZ iQQaH♥
 
FiSaU
 
DaKMuO
 
Who is online?
In total there are 4 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 4 Guests

None

Most users ever online was 31 on Mon Dec 15, 2008 10:03 pm

Share | 
 

 Apesal la ade pompuan mcm ni?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
redbloodx
DaK Kecik
DaK Kecik


Male Number of posts : 36
Age : 33
Location : Butterworh,Penang
Hobby : Yang Berkaitan Dengan Komputer
MySpace / Friendster : http://profiles.friendster.com/zonmerah
Registration date : 01/01/2009

PostSubject: Apesal la ade pompuan mcm ni?   Wed Jan 07, 2009 6:43 pm

smalam aku ade sembang2 ngn xawek aku kt phone.

mcm2 aku sembang ngn dia, dari bab open sampi la bab personal.
cuma yg aku pening.. knapa pompuan ni complicated sangat.

nk yg romantik tp xmau yg romantik sangat.
nk yg tegas tp xmau yg mendesak.
nk yg cemburu tp xmau yg mengongkong.
nak bercinta tp xmau da komitment.
cinta xsemestinya bersatu. (alasan belum tentu kawin ngn dia) tp bla break..bukan main kata mcm2 k laki tu. kejam la.. dayus la.. jantan xgunala.. sedangkan kata2 dia tu pun dah cukup nak menyakitkan sebelum bepsah. huh.

bila ms bertengkar plak...

klu kita salahkan dia n mmg terang2an nampak salah dia.. dia wat muka sedih. dah tu ayat yg selalu dia guna mesti xble blah punya. "yela... org saja yg salah dia xde buat salah pon..." pulak...dia pulak yg wat muka..padahal.. kita tegor tu betol.. patotnya kita yang dipujuk ni x dia buat salah kita plak yg kna pujuk.. xadil betul..
Dah tu bila kita tanya dia apa salah kita dia xbagitau plak. siap suh kia cari kesalahan kita sendiri.. ayat ni yg selalu diaorang guna. "Ntah. xtau. cari la sendiri ade wat salah pe?" mmg mlampau betol. Sngaja cari salah org..padahal xde salahpe pon. klu ade knapa xcakap? nampak sangat hipokrit n nk dia ja yg menang. huhu....

ha... lg satu yg aku xpaham.

bg diaorang ni suka xbeerti minat, minat xbeerti sayang, sayang xbeerti suka.

bongek betul la...

Mlm smalam pun dia ade bgtau aku jgn terlampau berfikiran fositif sangat.

klu bg hadiah kt sesorang perempuan.. xsemesti yg diberi ikhlas diterimanya walaupun ade riak suka diwajahnya. klu xsuka wat ape amik kan? huh.

klu sekadar nak berkawan xyah la nak manja2 n nak bodek2 sbb uk kpentingan diri. cari la org len yg ble layan mcm puteri.

ni stiap kali bergaduh ngn balak, laki yg nerd la tempat luahan.
kena baling hanset sampai terburai... dengan sikap panas baran tu pun duk tahan lagi. bla kna pujuk kna ayat balik.. perh..cair balik... keras2 kerak nasik. tp mmg patot pon dapat laki mcm tu... dah diri xelok.. mmg dapat laki mcm tula.. sbb tu kna tinggal pon duk #%*#$ lagi..

pompuan2... hmmmmmmmm.....
Back to top Go down
http://zonkita.forumotion.net/forum.htm
Guest
Guest



PostSubject: Re: Apesal la ade pompuan mcm ni?   Thu Jan 15, 2009 9:16 pm

act kan ape yg aple dpt tw dr membaca nieh kan....

97% perempuan perlu dimanjai

99% lelaki perlu juga dimanjai...

so rasenyer yg mner benar...

lelaki ker perempuan....

ok cmnieh la kan....

lelaki nie org kate ego tinggi giler tp sbnrnyer ego dye lau nk tuwun perlukan sorg gurl yg memahami n tahu kedudukan dye sekaraang or watever...

so lau korg manjakan laki lebih mean laki tuh akan sentiasa syg korg...serius!! 99% dikaji lelaki cmtuh..lelaki perlu dibelai oleh seorg perempuan.....

kalau yg gurl red citer nieh bkn sjer ngada2 tp dh tahap melampau....

"yela... org saja yg salah dia xde buat salah pon..."

gurlz pown satu la.. xyah la nk lebih2 plak dlm soal...so lau dpt gurlz cmnieh korg tinggalkan lau korg syg sgt korg wt la ape yg ptt....

tp aple nieh female la kan....juz bg aper yg aple dh dpt kat buku @ tenet.....ok
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Apesal la ade pompuan mcm ni?   Thu Jan 15, 2009 10:05 pm

x fhm erk...cube bcer skali lagi
Back to top Go down
Emyrukenza Kaneshiro
Otai
Otai


Male Number of posts : 212
Age : 26
Location : Kuala Lumpur
Hobby : Surfing New World
MySpace / Friendster : www.myspace.com/zeroxpert
Registration date : 30/12/2008

PostSubject: Re: Apesal la ade pompuan mcm ni?   Thu Feb 19, 2009 4:04 pm

aku xpaham langsung lol!
Back to top Go down
http://www.myspace.com/zeroxpert
DaKMuO
Otai-Senior
Otai-Senior


Male Number of posts : 396
Age : 29
Location : Johore
Hobby : .: YM :.
MySpace / Friendster : Www.MintaLagu.Tk
Registration date : 09/12/2008

PostSubject: Re: Apesal la ade pompuan mcm ni?   Fri Feb 20, 2009 1:56 pm

Salam... aku paham pe yg berlaku kat bro RED kita ni..

aku pn tiap kali senasib ngan bro RED...

pompuan skang mmg dh tahap MELAMPAU2...

Btol gak kata2 Apple kt atas tu td...
walaupun si epal tu pmpuan, dia pn nyampah tgk kaum dia camtu..
apa la lagi org laki ni?????

nk dilempang, sayang plak.. awek sndr..
tp melampau2, camne?
tahap kesabaran kita tu xde la tinggi mana..

mmg sume org xperfect,
but, bila salah sndr tu, jgn la bg ayat2 #%*#$ yg pedih tu..
mmg sakit jiwa la..

kita harapkan kebahagiaan, tp hampa plak dpt..

lagi 1.. aku benci giler kalo pmpuan ngade2..
gedik tu xpe. leh aku maki.. ngade2 ni.. rasa nk terajang je..

tp, xnk dipanggil dayus, sbb tu ego laki tinggi..
kalo xde ego.. mmg dh kena terajang la pompuan tu..
ego laki ni sbnrnya menunjuk kesabaran depa..
pompuan xde ego.. sbb tu xreti sabar.. cam @#$@#%@....

pape pon.. kpd bro RED.. harap bersabar la..
cari je betina len pn xguna.. sama je..
spesen dah sume zaman skang ni..

cuba kalo hang tayang rm1000 tiap2 ari kt muka dia..
haa... ngade2 n gedik dia ilang.. confirm manja bangat
cam anak #%*#$ kena belai..



Roger..
salam...
Back to top Go down
http://Www.MintaLagu.Tk
harukichi_hayashida94
Brutal
Brutal


Female Number of posts : 620
Age : 22
Location : bawah langit/patin city
Hobby : carik gado,cuci mate,makan milo..
MySpace / Friendster : www.myspace.com/quaint_daffodil
Registration date : 13/12/2008

PostSubject: Re: Apesal la ade pompuan mcm ni?   Thu Mar 05, 2009 5:12 pm

muahaha muo...
metol tuh..
aku pun tak ske gak pmpn gitu..

tp.........
kalo ye pon marah sgt..
tak yah r smpi ko ckp ktorg ni takde ego..
kitorg ni tak saba..
ko smekan kitorg ngn haiwan lak tu..(betine)..
ayt ko tuh menusuk kalbu ku..
iskkk..

:cedih: :cedih: :cedih:
Back to top Go down
DaKMuO
Otai-Senior
Otai-Senior


Male Number of posts : 396
Age : 29
Location : Johore
Hobby : .: YM :.
MySpace / Friendster : Www.MintaLagu.Tk
Registration date : 09/12/2008

PostSubject: Re: Apesal la ade pompuan mcm ni?   Sun Mar 08, 2009 7:34 pm

harukichi_hayashida94 wrote:
muahaha muo...
metol tuh..
aku pun tak ske gak pmpn gitu..

tp.........
kalo ye pon marah sgt..
tak yah r smpi ko ckp ktorg ni takde ego..
kitorg ni tak saba..
ko smekan kitorg ngn haiwan lak tu..(betine)..
ayt ko tuh menusuk kalbu ku..
iskkk..

:cedih: :cedih: :cedih:



Orang kelantan panggil pompuan BETINO... nape mek2 kelate xmarah???
Back to top Go down
http://Www.MintaLagu.Tk
m!!s.bluRrr!!
Brutal
Brutal


Female Number of posts : 844
Age : 27
Location : jay bee
Hobby : music,singing,eat.sleep
MySpace / Friendster : shakilla_cute89@yahoo.com
Registration date : 13/12/2008

PostSubject: Re: Apesal la ade pompuan mcm ni?   Mon Mar 23, 2009 1:08 pm

red...
sng citer..
nmpak sgt gurl tu nk perhatian..
bkn kasih syg ko..
aku pn geli gak ngan pompuan mcm tu..
x geti nk memahami..
klu bg penampo pn ko xleh panggil ko dAyus..
sbb gurl tu sndiri mcm tu..
bg ajo sket..
hgahhahah....
bg gurl2 smue..
kowg smue kaum yg lemah..
nk pertahan kan diri tgk pd salah n tempat gak..
bio kite jd air dr api..
sbb llk susah nk jd air...
nmpak je pendiam..
tp bile dah jd api..
mmg xleh padam....
nasihat pd red lak..
better ko ckp je teros kat awek ko tu...
wat pe simpan2..
ajo sket..
ko llk..jgn bg muke....
tu pn klu ko niat baik nk wat perangai gurl elok pasnie..
klu kite syg kat pasagan kite...
jgn ar kowg kuang ajo sesekali..
hormat sesame sendir..
bru lah bahagia smpai ke jinjang pelamin..
dah kawen lain citer,,
mase nie lah dugaan kowg mcm2 untuk tempoh alam perkhawinan..
sbb alam perkhawinan lg mkn dlm..
klu nie menda kecik mase kapel kowg x leh nk arrange..
nie kan dah kawen..
huaallahu'alam...
Back to top Go down
Darkz_Emo
Brutal
Brutal


Male Number of posts : 738
Age : 21
Location : sabah
Hobby : surf internet
MySpace / Friendster : www.myspace.com/safiqyunus
Registration date : 13/12/2008

PostSubject: Re: Apesal la ade pompuan mcm ni?   Mon Mar 23, 2009 4:43 pm

hahahaha.....

aku tk tau
Back to top Go down
http://www.download-official.tk
m!!s.bluRrr!!
Brutal
Brutal


Female Number of posts : 844
Age : 27
Location : jay bee
Hobby : music,singing,eat.sleep
MySpace / Friendster : shakilla_cute89@yahoo.com
Registration date : 13/12/2008

PostSubject: Re: Apesal la ade pompuan mcm ni?   Sat Mar 28, 2009 2:51 pm

ahaks...
safiq..
klu x tau..
dok diam je...
xpyh reply...
adeh..
Back to top Go down
Darkz_Emo
Brutal
Brutal


Male Number of posts : 738
Age : 21
Location : sabah
Hobby : surf internet
MySpace / Friendster : www.myspace.com/safiqyunus
Registration date : 13/12/2008

PostSubject: Re: Apesal la ade pompuan mcm ni?   Sat Apr 11, 2009 2:14 pm

m!!s.bluRrr!! wrote:
ahaks...
safiq..
klu x tau..
dok diam je...
xpyh reply...
adeh..

ye larh miss

den diam je......

hohohohoh

:letup: :letup: :letup: :letup:
Back to top Go down
http://www.download-official.tk
Darkz_Emo
Brutal
Brutal


Male Number of posts : 738
Age : 21
Location : sabah
Hobby : surf internet
MySpace / Friendster : www.myspace.com/safiqyunus
Registration date : 13/12/2008

PostSubject: Re: Apesal la ade pompuan mcm ni?   Sat Apr 11, 2009 2:21 pm

Emyrukenza Kaneshiro wrote:
aku xpaham langsung lol!

klau tk faham jgn post reply tu???

hohoho

(cm santaclaus plk)


lol! lol! lol! lol!
Back to top Go down
http://www.download-official.tk
Sponsored content




PostSubject: Re: Apesal la ade pompuan mcm ni?   Today at 4:38 pm

Back to top Go down
 
Apesal la ade pompuan mcm ni?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
FrenzyFM Forum (Original: Dak-YM) :: Diskusi Hangat :: Lepas Geram-
Jump to: