PortalHomeFAQRegisterLog in
FrenzyFM
MINTA LAGU

Top posters
aiE-man
 
m!!s.bluRrr!!
 
ina eypoh92
 
Darkz_Emo
 
fatenbudaklolipop
 
harukichi_hayashida94
 
NaD
 
♥MiSZ iQQaH♥
 
FiSaU
 
DaKMuO
 
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

Most users ever online was 31 on Mon Dec 15, 2008 10:03 pm

Share | 
 

 Banana Boat

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
♥MiSZ iQQaH♥
Menyengat
Menyengat


Female Number of posts : 465
Age : 106
Location : Unknown Planet
Hobby : Unknown
MySpace / Friendster : www.myspace.com/iqqah
Registration date : 14/12/2008

PostSubject: Banana Boat   Fri Dec 26, 2008 7:13 pm

Aku teringat masa aku ngan kawan2 gi Port Dickson. Kita org pegi lima org. Aku pun dah tak ingat bila…tapi waktu tue, kita org punya la excited nak naik Banana Boat…ala korang pun tau kan..sepanjang perjalanan ke Port Dickson tue, kita org mmg dah ready mentally & physically. Cehhh..masa tue masing2 pun citer la skill masing2…konon-konon hebat lah….dalam hati mmg dah tak sabar lagi. Sesampai jer kita org kat sana…kita org pun cari lah port nak lepak…..di pendek kan citer…hilang je penat…aku ngan kawan aku si Wani dan Lala pun gi lah kat brother yang jaga Banana Boat tu, lagi 2 org member aku jaga barang….habis jer bayar, kita org pun tggu lah giliran..masa tue hati aku punya lah berdebar…sebab aku takut tenggelam..(tak pandai berenang punye pasal la ni). Aku siap bagi syarat kat member aku dua org ni…aku nak duduk kat tengah..mula2 tu mmg diaorg setuju…tah apa punya pakat…aku plak dia org suruh duduk tang depan skali…betul2 blakang bot….gerak jer boat tue…jantung aku dah mula berdetup…tapi masa tu aku maintain…control cun!!!! Seminit kemudian bot dah makin laju…apa lagi…automatik mulut aku menganga luas…menjerit…aku mintak brother tu berenti…tapi brother tue wat #%*#$ jer…kuang asam tul…aku jerit punya la tak hingat…mula2 aku jerit…”Bang berenti..berenti…Mati la aku!!!!!” brother tue cume sengih jer. Makin lama banana boat tue makin laju…then..nak jadi cite…tetiba je mulut aku jerit…”Astagfirullahal’azim…matila aku..habis la…matilah aku!!!!!!”kawan aku kat blakang dah bengang #%*#$ ngan aku…yang buat lagi sakit hati….brother tue bleh terkekek-kekek gelak kan aku….air mata aku dah leleh..tak tau banyak mana…sbb cepat sangat kering…(angin kuat sangat)…masa aku tengah dok jerit tue…tiba2 banana boat yang kita org naik tue bertembung dgn ombak…kira bertentangan arus la…bot yang kita org naik tue tiba2 jer terangkat…kita org kat atas pun hampir2 nak terhumban ke laut…apalagi..masa tulah aku pun jerit…”Ashaduallahillahaillallah….” Sekuat-kuat hati…masa tue…terus jer brother tu berenti kan dia punya bot…then..dgn muka yg slumber..dia Tanya aku “Dik…Ok ker..Jangan takut abang kan ada?” masa tue aku punye la tension ngan mamat tue…rasa mcm nak penampor jer…pendekkan citer..sampai jer tepi pantai…semua org dok pandang aku…tapi aku wat #%*#$ jer lah…sampai jer port tpt kita org..member aku yg dok jaga brg tu pun Tanya…”apa yang dok kecoh2 kat tengah laut tadi?” masa tue aku rasa..malu gile…tak sangka…aku jerit punya la kuat..sampai org tgh lepak tepi pantai pun leh dengar aku punya suara….moral of the story…Lain kali jgn tunjuk hebat….tobat aku tak nak naik banana boat lagi….

lol! lol! lol!
Back to top Go down
http://download-official.blogspot.com
 
Banana Boat
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
FrenzyFM Forum (Original: Dak-YM) :: Sekapur Sirih :: Lawak Jenaka & Humor-
Jump to: