PortalHomeFAQRegisterLog in
FrenzyFM
MINTA LAGU

Top posters
aiE-man
 
m!!s.bluRrr!!
 
ina eypoh92
 
Darkz_Emo
 
fatenbudaklolipop
 
harukichi_hayashida94
 
NaD
 
♥MiSZ iQQaH♥
 
FiSaU
 
DaKMuO
 
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

Most users ever online was 31 on Mon Dec 15, 2008 10:03 pm

Share | 
 

 Pengedar Beauty Breast Pump Original Untuk Besarkan Payudara Dan Juga Hilangkan Selulit

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
ezani
Adik-Adik
Adik-Adik


Number of posts : 123
Registration date : 02/01/2011

PostSubject: Pengedar Beauty Breast Pump Original Untuk Besarkan Payudara Dan Juga Hilangkan Selulit   Sun Jan 02, 2011 8:07 pm

Pengedar Beauty Breast Pump Khas Untuk Payudara Yang Terhebat Abad Ini.m
Beauty Breast Pump
(ElectricBreast Enhancement Pump)


Sistem vakum payudara kini terdapat di Malaysia dengan pam vakum unik yang direka khas untuk membesarkan saiz dan bentuk buah dada anda dengan selamat dan cepat tanpa rasa sakit dan risiko pembedahan implan. Ianya bukan bra push-up, bra ber pad ataupun penggunaan silicon, ia hanya buah dada anda yang asli dan cantik. Hasil menakjubkan boleh didapati setelah menggunakan sistem ini secara tetap dan seperti yang diarahkan.

Pam vakum buah dada mengembangkan tisu buah dada dengan memvakum lemak dan cecair yang menyebabkan ia membesar. Keduanya, rangsangan berterusan daripada aktiviti pam mungkin akan menyebabkan peningkatan hormone wanita yang bertanggungjawab untuk tumbesaran buah dada, sama banyak seperti rangsangan hisapan yang membebaskan hormone spesifik seperti oxytocin. Pam vakum buah dada didatangkan bersama format diagram langkah demi langkah yang mudah serta krim.

Kecantikan seseorang wanita pastinya dikaitkan dengan rupa wajah, saiz payudara dan bentuk badan. Lelaki mana yang tidak suka kepada bahagian wanita ini. Semua lelaki mempunyai selera yang berbeza-beza tentang wajah wanita tetapi mereka sependapat tentang payudara. "Payudara ( buah dada ) mestilah WOW...MANTAP!!" barulah lelaki akan tewas dengan anda. Anda sebagai wanita ingin mempunyai buah dada yang besar, pejal dan montok. Tidakkah anda rasa iri hati pada kawan atau teman sepejabat yang mempunyai buah dada yang besar? Andakah anda peduli? Adakah anda sudah berserah pada keadaan dan tidak mahu berbuat sesuatu tentang saiz buah dada anda. Padahal anda boleh berbuat sesuatu untuk menjadikan kurniaan, yang ada pada semua wanita ini menjadi yang terbaik.


SEBAGAI WANITA, TENTU ANDA INGINKAN:
* Suami anda sayang pada anda kerana anda memiliki tubuh badan yang menarik sehingga membuatkan
suami anda tak sabar-sabar nak balik dari pejabat.
* Ramai orang tertanya-tanya berapa usia sebenar anda, sebab anda KELIHATAN BEGITU MUDA.
* Kawan-kawan selalu memuji anda dan mengatakan anda masih macam anak dara.
* Rakan sepejabat anda cemburu, sebab penampilan anda memang ada class.
* Lelaki tertarik dengan bentuk payu dara anda yang sememangnya AGAK BESAR, TEGANG dan MANTAP.
* Anda ada lebih keyakinan diri sebab anda tahu anda memang pandai menjaga tubuh badan anda.

Membesarkan, Menganjalkan Payudara & Mencantikkan Tubuh
Beauty Breast Pump merupakan mesin 2 dalam 1 iaitu pengurut pembesaran payudara dan juga membentuk tubuh badan agar pejal selain menghilangkan selulit. Ia merupakan produk yang dinantikan oleh kaum wanita. Dengan penggunaan mesin ini, payudara kembali kencang, padat dan anjal tanpa perlu melalui proses pembedahan selain badan lebih langsing dan terbentuk. Mesin ini amat mudah dikendalikan dan kesan perubahan boleh dilihat selepas 4 kali penggunaan.
Keistimewaan Beauty & Breast Pump
• Membesar dan memejalkan payudara khususnya wanita selepas bersalin.
• Mencantik dan melangsingkan tubuh badan.
• Untuk kesan efektif, gunakan bersama Breast Cream untuk membesarkan dan menegangkan payudara


Cara Penggunaan
• Bagi rawatan pembesaran dan penegangan payudara, gunakan bekas penyedut besar.
Lakukan rawatan dalam 15-20 minit bagi sebelah payudara untuk sekali sesi.
Untuk rawatan susulan, amalkan 3 kali seminggu secara berselang seli untuk kesan terbaik.
• Bagi rawatan pelangsingan, lakukan rawatan ini 30-60 minit sekali sesi.
• Untuk rawatan susulan, lakukan 3 kali seminggu secara beselang-seli untuk mendapat kesan terbaik.


Kandungan:
1 set charger
1 set pump eletronik
1 cup size L
1 cup size M
1 beg
TESTIMONI
kak rozita puchong 013-6348....
saya dah pakai mcm2 barang dah..ada yang sapu,makan dan mcm2 lagi dah...kemudian saya cuba breast pump ni..sekarang dah hampir sebulan saya pakai..hasilnya mmg ternyata amat berkesan...di samping itu saya juga amalkan kapsul payudara..

suhana penang 019-4670....
saya pernah terbaca tentang breast pump ni...ada mcm2 jenis org jual..ada yang mahal..ada yang murah...tapi biasalah kan kita mesti pilih yang murah..pada saya murah ke mahal tu no 2..yang penting keberkesannya...harganya mmg agak mahal..tapi saya rasa impian saya dah tercapai....its take time..but its works..


Harga:
Harga Pasaran RM399
Harga Jualan Internet RM289 (Anda jimat RM120!)
PERCUMA 2 PCS SABUN BURST FIRMING UNTUK PAYUDARA
(Untuk pelanggan terawal)
Peringatan!!!
5 stok terawal sudah habis di jual.Tinggal 3 sahaja lagi
Tempahan masih di buka!!
CARA MEMBUAT TEMPAHANTempahan boleh dibuat melalui:-Maybank2u.com / Maybank Atm Cash DepositCimbClicks / Cimb Atm Cash Deposit
1. Bankin RM289.00 ke Akaun :155015219871 MAYBAN
2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)
3. Sms / Call : 0173468224

Berikan butiran lengkap berikut :Nama andaAlamat AndaBank InJumlah TransaksiMasa transaksiTarikh transaksiKod Produk : BBP
Contoh :-
Daniel ashrafflot 1768 ampang hilirt 68200,Bandar Baru ampang SelangorMaybank
RM289.0010.00AM 18.01.2010BBP
MORE INFO N MORE PRODUK-KLIK DI SINI

CASH N DELIVERY-SEREMBAN-KUALA LUMPUR-SELANGOR-MELAKA-SEGAMAT
(APPOINTMENT DAN HARI TERTENTU SAHAJA)
ORDER ONLINE-MALAYSIA(FREE POS LAJU)-BRUNEI-SINGAPORE-INDONESIA DLL
CARA PENGHANTARAN ONLINE-BY POS LAJU,DI BUNGKUS DENGAN SELAMAT DAN RAHSIA,TIADA SIAPA PUN TAHU ISI DI DALAM,ADA SERVICE SECRET ADRESS DAN SECRET NAME(ATAS PERMINTAAN PELANGGAN)-DI JAMIN SAMPAI ESOK

MORE INFO-KLIK DI SINI
Back to top Go down
ezani
Adik-Adik
Adik-Adik


Number of posts : 123
Registration date : 02/01/2011

PostSubject: Re: Pengedar Beauty Breast Pump Original Untuk Besarkan Payudara Dan Juga Hilangkan Selulit   Wed Feb 23, 2011 10:21 pm

Natural Breast Cream - Firming & Enhancing.Saya bertukar dari size cup A ke B dalam masa beberapa minggu sahaja.
HARGA RM 129
PERCUMA SABUN BURST FIRMING UNTUK PAYUDARA UNTUK PEMBELIAN 2 PCS


Tukarkan payudara anda yang lisut,kendur,leper dan kecil kepada yang.

Kelihatan lebih anjal
Nampak lebih besar
Tampak montok
Ketegangan yang jelas
Lebih penuh dan sendat
Lebih anggun dan seksi.



Manfaat Krim Payudara Bollywood
Menegang payudara kendur dan menambah definisi payudara. Rumusan payudara alami peningkatan dan mengisi semula kehilangan gizi, mineral, dan vitamin dan dengan demikian menambah struktur menyokong kulit untuk meningkatkan kekerasan dan menghilangkan payudara kendur. Ia juga mengandungi Aloe Vera yang menenangkan dan meremajakan kulit. Alami Krim Payudara Bollywood menegangkan payudara kendur secara alami, dalam beberapa minggu. Selamat tanpa kesan sampingan.

* Produk Mesra Alam
* Ayurveda Tulen
* Semua Bahan Semulajadi
* Tidak Diuji ke atas haiwan
* Harga berpatutan
* Jaminan Wang Dikembalikan "Jika tidak berkesan!"

Maklumat Krim Payudara Bollywood

Cara Menggunakan:
Gunakan hujung jari anda untuk memuat jumlah liberal krim untuk tiap payudara. Terapkan dan urut lembut dengan telapak anda menggunakan gerakan melingkar dan urut ke atas selama kira-kira 3 hingga 5 minit atau hingga krim sepenuhnya terserap. Untuk hasil terbaik, gunakan dua kali sehari, pagi dan malam.
Amaran:
Wanita dengan komlikasi kusta atau tumor, wanita hamil dan ibu menyusu, dan wanita yang mengambil pil perancang harus berunding dengan doktor anda sebelum menggunakan produk ini.
Bahan Semulajadi:

* Ashwagandha
* Shatavari
* Cutch Tree Extract
* Aloe Vera
* Turmeric
* Honey
* Ereandi Oil
* Wheat Germ Oil
* Olive Oil
* Alum Refined

Formulasi Doktor terkemuka New Delhi.
Dr. Renuka
Independent Health, Wellness and Fitness Professional

Testimoni :

Ulasan Pelanggan

Ia memuaskan hati! Krim Payudara Bollywood adalah krim payudara sebenar, yang menggebu dan menegangkan payudara kendur dengan berkesan. Saya mula-mula ragu, tapi dengan jaminan wang dikembalikan saya berani order, kesannya sangat memberangsangkan - Rita

Saya telah menggunakan Krim Payudara Bollywood ini dua kali sehari selama satu bulan sekarang dan saya sukakannya! Ini benar-benar membuat dadaku lebih berdaya dan anjal. Ia juga tidak mempunyai kesan sampingan kerana ia diperbuat dari tumbuh-tumbuhan. Saya akan mengesyorkan Krim Payudara Bollywood kepada sesiapa jua - Celia

Ia menegangkan payudara saya! Anda melihat hasil dalam masa kira-kira sebulan. Saya akan membeli Krim Payudara Bollywood lagi untuk mengencangkan payudara saya. - Theresa

Suami membeli produk ini untuk saya. Walaupun saya sangat skeptikal, saya mencubanya dan sekarang saya berterima kasih kepada suami saya, kerana hasilnya menakjubkan. Tidak hanya payudara saya lebih kencang, lebih tinggi dan lebih lengkap, ia kelihatan lebih muda dan itu terjadi hanya dalam beberapa minggu sahaja. Ia produk hebat. Terima kasih Krim Payudara Bollywood! Patutlah buahdada orang Hindustan besar-besar - Rosy



CARA MEMBUAT TEMPAHAN

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit

1. Bankin RM129.00 ke Akaun :-MAYBAN-155015219871

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 017-3468224
Berikan maklumat lengkap berikut :-

Nama andaalamat andabankjumlahtarikh& lt;jarak>ma saCode : NBC
Back to top Go down
ezani
Adik-Adik
Adik-Adik


Number of posts : 123
Registration date : 02/01/2011

PostSubject: Re: Pengedar Beauty Breast Pump Original Untuk Besarkan Payudara Dan Juga Hilangkan Selulit   Sat Jul 09, 2011 2:08 pm

OFFER TODAY JUST RM 249 SHJ FREE ASKMARA BREAST CREAM-SMS ME 0173468224 SKRG
Back to top Go down
ezani
Adik-Adik
Adik-Adik


Number of posts : 123
Registration date : 02/01/2011

PostSubject: Re: Pengedar Beauty Breast Pump Original Untuk Besarkan Payudara Dan Juga Hilangkan Selulit   Thu Apr 19, 2012 2:42 pm

Pengedar | Vimax Herbs Original Canada | Besar Dan Panjangkan Zakar | Seksual Mantap


Vimax Canada – Herba Seksual & Tam-bah Saiz Zakar.
Vimax Produk Yang Diperbuat dari Herba 100% yang diimport khas dari Kanada yang telah mula mendapat tempat di kalangan pengguna Malaysia.
• PENAMBAHAN PANJANG sehingga 3 inci dalam masa 6 bulan
• KEKERASAN MAKSIMA
• KETAHANAN LEBIH LAMA
* Tiada pantang larang dan sesuai walaupun untuk mereka dengan masalah jantung, darah tinggi atau kencing manis.

Vimax Produk Yang Diperbuat dari Herba 100%
Selepas banyak tahun Research dan Development, syarikat ini dengan bangga menawarkan anda satu produk 100% Natural herba dan secara tetap memanjangkan saiz zakar sehingga 3-4 inci dalam panjang dan sehingga 25% dalam lilitan

Adakah Hasilnya Kekal?
Ya, kekal. Anda mengawal pertumbuhan kerana sekali anda mencapai saiz optimum anda anda boleh berhenti mengambil VIMAX PILLS
Apa Vimax dapat melakukan untuk saya?
Memanjangkan zakar sehingga 2 inci dalam masa 3 bulan !
§ Sebahagian besarnya meningkatkan keinginan #%*#$ dan stamina anda;
§ pembinaan zakar yang lebih besar, lebih keras;
§ Lebih kukuh dan kepuasan #%*#$ yang lebih maksimum;
§ Berhenti pramatang pancutan mani;
§ Rupa zakar anda yang besar dan panjang akan membangkitkan keinginan pasangan anda untuk #%*#$.
§ Darah akan mengalir dengan sempurna ke daerah zakar untuk maksimumkan kekerasan zakar dalam jangka masa yang panjang seperti yang anda mahukan.



Bilakah keputusan maksimum dapat dilihat ?
MINGGU 4: Dalam beberapa minggu perubahan ketara akan kelihatan di mana keluasan zakar anda dan pembinaan lebih panjang berkekalan
MINGGU 8: Kemudian, selepas sebulan atau dua, anda akan menyaksikan satu perubahan dalam kepanjangan zakar anda dan sekali lagi anda akan perhatikan zakar lebih besar dan lebih tebal.
MINGGU 9+: Perubahan ketara di mana saiz yang lebih panjang dan besar seperti yang anda idamkan dan mimpikan selama ini.

Sebarang kesan sampingan akan dialami?
Jawapan adalah TIDAK. Vimax Pills dibuat dari 100% bahan semula jadi. Ia adalah satu formula herba yang selamat yang tidak memerlukan preskripsi doctor. Apa yang anda perlukan ialah anda perlu minum air suam dengan kadar yang banyak.

Ada tak faedah lain daripada Vimax Pills?
Vimax akan memperbaiki anda kesihatan seksual keseluruhan, membuat anda berasa lebih muda dan anda akan telah kepuasan #%*#$ lebih menyeronokkan. Anda boleh mengambil satu biji pil 2 kali setiap hari untuk mengekalkan kesan-kesan VIMAX PILLS dalam sistem anda dan untuk menggalakkan peningkatan kelelakian.

Untuk berapa lama anda mencadangkan penggunaan vimax untuk kesan yang lebih baik?
Kita mencadangkan membeli sekurang-kurangnya 3 atau 4 Vimax Bottles untuk hasil-hasil terbaik. Anda perlu memahami bahawa struktur badan amat penting dalam pembinaan zakar anda.

Segala maklumat ini diambil daripada web di bawah:-
http://www.pillsexpert.com

AMARAN : AWAS DGN VIMAX TIRUAN YG BEWARNA KAPSUL BIRU PUTIH KERANA IA BUKANNYA VIMAX ASLI. KESANNYA BAHAYA KERANA ADA STEROID. KAMI JUAL HANYA ORIGINAL CANADA WARNA BROWN 100% HERBA TANPA STEROID.

Jika ada steroid, makan sebiji terus rasa kesan luar biasa seperti kapsul biru putih yg tiruan.
Tetapi Original 100% herba warna brown, makan seminggu pun tidak ada kesan luar biasa. Sudah jelas ia tiada kandungan steroid kerana herba bertindak perlahan2, semakin lama amalkan, semakin bagus
Kami satu2nya importer vimax yg sah dari pillsexpert Canada. Official website Canada http://www.pillsexpert.com

INFO VIMAX KLIK DI SINI
[URL="http://hebatpower.com/vimax/"]http://hebatpower.com/vimax/
[/URL]
TEMPAHAN VIMAX DI SINI
[URL="http://hebatpower.com/vimax/cara-beli.html"]http://hebatpower.com/vimax/cara-beli.html[/URL]


INFO LANJUT SILA KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/

CARA TEMPAHAN SILA KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/tempahan.html

BERMINAT UNTUK MENJADI AGEN? SILA SMS KE 0173468224 UNTUK KETERANGAN LANJUT (YANG BENAR-BENAR BERMINAT SAHAJA )

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan

(Cash On Delivery Bergantung pada kuantiti barang dan jenis barang dan kesesuaian masa dan nilai barang-Sekirangnya nilai barang agak tinggi atau dengan kuantiti yang banyak deposit di perlukan )


Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam



Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit

1. Bankin RM329.00 ke Akaun :MAYBAN-155015219871

OFFER SEBTL RM 279-BOOKING AWAL
OFFER 2 BTL RM259 X 2
OFFER 3 BTL RM250 X 3
OFFER 5 BTL RM250 X 5 PERCUMA 1 BTL = 6 BTL


Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk : VMX
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Pengedar Beauty Breast Pump Original Untuk Besarkan Payudara Dan Juga Hilangkan Selulit   Today at 11:46 am

Back to top Go down
 
Pengedar Beauty Breast Pump Original Untuk Besarkan Payudara Dan Juga Hilangkan Selulit
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
FrenzyFM Forum (Original: Dak-YM) :: Lain-Lain :: Iklan-
Jump to: